Редактор: e-mail: Кадър: БТВГлупаво е Има такъв народ да ни поставят до

...
Редактор: e-mail: Кадър: БТВГлупаво е Има такъв народ да ни поставят до
Коментари Харесай

Бабикян: Ивайло Вълчев да не би да е новороден, че чак сега разбра, че Манолова е била в БСП?

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: БТВ

" Глупаво е " ИТН " да ни слагат до ГЕРБ и Движение за права и свободи ". Това съобщи в предаването " Лице в лице " по БТВ Арман Бабикян от " Изправи се БГ! Ние идваме ".

Той попита дали депутатът от " ИТН " Ивайло Вълчев " през вчерашния ден ли откри съществуването на Мая Манолова в миналото в Българска социалистическа партия ". " Кога го откри? Докато водеше договаряния или откакто му се провалиха нещата. Според мен е знаел, че е  била в Българска социалистическа партия и преди този момент. Не имам вяра да е новороден. Същото важи и за госпожа Дончева, това не са някакви огромни открития. Това е глупавко ", разяснява той.

" Аз участвах в една експертна група с господин Хиновски на тематика енергетика и се разбрахме доста добре. Участвах и на една презентация, където ни посочваха фотоси на разнообразни лица и ни споделяха - този ще е подобен, този ще е подобен, сбогом. Тоест, в случай че второто го наричате договаряния, значи съм бил на договаряния, аз не съм схванал просто ", добави Бабикян.

" Не съм бил очевидец на въпросните реплики, които настояват, че е споделила Мая Манолова за това да обещаят нещо на Христо Иванов и след това да не го изпълнят. Ако това е казано по този начин от Мая Манолова, го намирам за проблематично. Но по какъв начин да кажа като не съм бил на този диалог. Ние несъмнено сме на прага на рецесия, дали ще бъде решена през трети мандат или не, би трябвало да се реши. Много е значимо да има кабинет. Но главните промени, в които всички се клеха, бяха дадени основни обещания, които съвпадаха. Всъщност към този момент стартира да се нападна Народното събрание и парламентаризма. Докато си мерят еготата по стаичките, всички значими въпроси са заступорени. Някой реже пъпната шнур на Народното събрание. Очевидно тези, които основават безпорядък, чакат някой да им наложи ред в хаоса. Като отидем на нови избори какво? Ще удължим живота на Гешев, няма да има пари за лекарите, няма да получим пари от Брюксел. 33 Народното събрание ли да има? ", счита депутатът.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР